Naast zijn wielercarriere bied Thijs ook wielerclinics aan voor verschillende doelgroepen.  Samen met groepsaccommodatie en bungalowverhuur landgoed 't Borghuis bied Thijs wielerclinics op maat. Zowel op de mountainbike als op de weg kan Thijs uw groep begeleiden tijdens een fietstocht door het mooie twentse land.  Vanuit landgoed 't Borghuis vertrek je vanaf een fantastische locatie voor een geweldige rit. 

 

Voor meerdere doelgroepen zijn verschillende clinics en arrangementen beschikbaar. 

- Topsporters 

- Recreatieve sporters 

- Bedrijven, verenigingen en scholen 

- Mensen met een beperking 

 

Voor topsporters worden er trainingsstages aangeboden.  t’ Borghuis in Losser is een ultieme uitvalsbasis voor trainingen van wielrenners en mountainbikers. De Tankenberg en Paasberg liggen op korte afstand, daarnaast is het heuvellandschap van Schoppingen en Uelsen (D) dichtbij.  Naast de trainingen buiten, kunnen de topsporters gebruik maken van de kracht en cardioruimtes. Er is voldoende ruimte voor de sporters om ze te masseren en bijvoorbeeld een bespreking te houden. Daarnaast zal er een speciale ruimte worden gerealiseerd voor het onderhouden en veilig opbergen van de fietsen. TVA kan desgewenst voor deze groepen de trainingen verzorgen en begeleiden. 

 

 

Bij de recreatieve sporters moet er vooral gedacht worden aan families, vriendengroepen en individuen. Gezelligheid staat hierbij centraal. Voor een groep vrienden of familieleden is een wielerclinic het arrangement om gezamenlijk actief bezig te zijn en veel lol te hebben! 

De clinics worden aangeboden voor de mountainbike ( offroad in het bos ) of wegwielrenner. Op een speelse wijze word gewerkt aan de fietstechniek, tijdens de clinic word er gelet op de fietshouding, versnellingskeuze en worden er professionele trainingen nagebootst. 

 Het niveau van deze clinics kan heel wisselend zijn, van ongetrainde huismoeders tot erg fanatieke toer of semi- wedstrijdsporters.  De meerwaarde van t’ Borghuis komt ook in deze groep weer sterk naar voren, er kan bijvoorbeeld afgesloten worden met een lezing, of gezamenlijk diner in de aanwezige zalen. Voor de gasten van het ‘t Borghuis kan dit een leuke afwisseling van bijvoorbeeld hun familieweekend zijn. 

 

 

De laatste jaren zijn wielerclinics “Booming”  in het bedrijfsleven.  Gezonde en fitte werknemers zijn aangetoond veel productiever en het ziekteverzuim loopt sterk terug. Niet voor niets gaan bedrijven steeds vaker gezamenlijk sporten onder werktijd of als teambuilding activiteit. 

De clinics die wij aanbieden zijn daarom zeer interessant voor bedrijven om met elkaar, ieder op zijn niveau, zich in te spannen en zijn of haar grenzen te verleggen. Tijdens deze clinics ontstaat een beter groepsgevoel en ontstaat er meer saamhorigheid en binding onder het personeel. 

De clinic kan daarnaast perfect gekoppeld worden aan een lezing van TVA of uitgenodigde gast.  Topsport en ondernemen lijken dan erg verschillende takken, ze liggen er dichtbij elkaar.  “ Topsport is steeds meer ondernemen, Ondernemen is steeds meer een topsport” 

Ook bij deze groepen is de koppeling tussen t’ Borghuis en TVA een perfecte combinatie, een bedrijf kan een 2 of 3 daags teambuilding of bijscholingsdagen plannen met daarin een middag van fysieke activiteit in de vorm van een Mountainbike clinic. Na deze middag kan iedere werknemer er weer fris tegenaan. 

 

Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.